Fiat Ducato van Elly

(*) (*) (*) (*) (*) 13 beoordelingen Odijk 20x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Elly

Verhuurder

Over de auto

Mijn auto is gedeeltelijk aangepast voor mij. Zij heeft een lift, zodat ik met mijn scootmobiel of rolstoel makkelijk naar binnen kan rijden. Omdat ik nog kleine stukjes kan lopen en mijn rechterbeen nog sterk genoeg is, heb ik nog geen aanpassingen nodig om te rijden, behalve dat het een automaat moet zijn. Maar dat is niet zo'n ramp. Mijn bus en ik hopen dat het tijdens de verhuur dit jaar beter zal gaan als vorig jaar, toen is er verschillende keren schade geweest. Het wordt wel vergoed maar

Handig om te weten
Diesel
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2008
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Lift voor rolstoelgebruikers en/of scootmobielen. Je moet wel kunnen overstappen van rolstoel naar autostoel.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Elly

Geverifieerde gebruikerLid sinds 23 jan. 2012

Verhuurder

Ik ben een vrouw met een handicap, die weigert achter de geraniums te gaan zitten. Daarom is mijn bus aangepast en kan ik alle kanten op. Helaas is er afgelopen jaar weinig van gekomen vanwege ziekenhuisopname Dit jaar beter.

Auto verhuurd20x

13 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Hans 10 mei 2015

(*) (*) (*) (*) ( )
Erg vriendelijke verhuurster, neem wel de tijd want ze is wat ouder en trager en ze kletst graag. De bus is een fijne bus. De lift is handig voor zware spullen. In ons geval minder handig, want wij hadden geen zware spullen en nu betekende het vooral dat dankzij de lift wij de achterdeuren nauwelijks gebruikten en alles via de zijdeuren in de bus moesten leggen. Lekker veel ruimte in de bus. Vier personen met fietsen en bagage paste makkelijk.

Humphrey 31 dec. 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne flexibele en vriendelijke verhuurster. Hele fijne bus. Neem wel in rekening dat de lift n beetje ruimte in beslag neemt.

Monique 16 jun. 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer goede auto om te huren zeker een aanrader vooral de eigenaresse is heel erg vriendelijk.

Maarten 2 jun. 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
Weer een hele fijne huur ervaring. Weekendje spelen met de band in Groningen en een dag later bij de rollende keukens in Amsterdam. Heerlijke comfortabele bus en de lift is erg handig voor de zware versterkers.

Susanne 31 mei 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
heel leuke verhuurder, Busje in hel goede toestand. In het begin vond ik de automatiek eng, omdat ik die niet gewend was, maar ik wende snel. Supergoede rem en versnelling, hier moest ik opletten. De bus is breed, hoog en lang, dus bij het parkeren aan de stoeprand ben ik schade opgelopen (die ik erst bij het teruggeven heb opgemerkt). Het zou wel handig zijn bij het huren van dit auto van tevoren te overleggen waar die zou staanl

Citroen 2 CV

€ 90,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )