Fiat Ducato van Mari'an

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Alphen aan den Rijn 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Mari'an

Verhuurder

Over de auto

LET OP: NIET TE HUUR VOOR GOEDERENVERVOOR/VERHUIZINGEN!! per halve dag te huur voor 55 euro. De auto is het meest geschikt om mee op pad te gaan als 1 van u tweeën een scootmobiel rijdt of een rolstoel en eens verder weg op pad wil zonder afhankelijk te zijn van Regiotaxi en Valys. Ik ben zelf scootmobieler en dolblij met deze auto waarmee ik zelfstandig mijn scootmobiel in- en uit kan laden en dus ook ALLEEN op pad kan. Er is 1 bestuurdersplaats en 1 gewone zitplaats. LET OP: NIET TE HUUR VO

Handig om te weten
Diesel
Automaat
2 zitplaatsen
Bouwjaar 2005
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Volautomatische lift voor scootmobiel of rolstoel inclusief persoon. Elektrisch bedienbare bestuurdersstoel om van binnenuit te kunnen overstappen van bestuurdersstoel in rolstoel of op scootmobiel. Geschikt voor rolstoelvervoer (1 rolstoel). Geschikt voor vervoer 1 scootmobiel De hoge huurprijs (55 voor een halve dag; 95 voor een hele) heeft te maken met de onderhoudskosten van de liftvoorziening. Die slijt immers ook in het gebruik en dat zijn dure onderhoudskosten.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Mari'an

Geverifieerde gebruikerLid sinds 27 aug. 2015

Verhuurder

Ik beschik over een fiat Ducato met voorzieningen voor het vervoer van een rolstoel of scootmobiel. Er is dus ook een lift. Graag stel ik deze faciliteiten beschikbaar omdat ik weet dat er veel mensen zijn die incidenteel behoefte hebben aan deze faciliteiten. daarnaast is de auto uiteraard ook beschikbaar voor 'gewoon' vervoer. Bij goederen alleen schoon- en droog materiaal. Er zijn alleen een bestuurders- en 1 passagiersstoel aanwezig.

Auto verhuurd1x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault Trafic Passenger

€ 95,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )