Fiat Ducato van Jan

(*) (*) (*) (*) (*) 11 beoordelingen Wijster 13x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Jan

Verhuurder

Over de auto

Deze Fiat Ducato Maxi is uit 2012 en rijdt op CNG /Groengas en is dus milieuvriendelijker dan een dieselbus. Het gaat om een zogenoemde L2H2-bus, dus verlengd en verhoogd (laadvloer lxbxh 300x180x193, deurhoogte 177, tussen de wielbakken 142). Het laadvermogen is 900 kg. En als klap op de vuurpijl is het maximaal aanhangergewicht 3.000 kg. Tip is om voor de verhuur de app van Pitpoint te downloaden, dan zie je hoeveel groengas-tankstations er zijn! PS Niet bedoeld voor transport van zand, stenen, tuinafval en dergelijke.

Handig om te weten
LPG/CNG
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2012
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Jan

Geverifieerde gebruikerLid sinds 14 dec. 2018

Verhuurder

Op onze boerderij doen we van alles, van vakantiewoning tot Hongaarse wolvarkens, van klussen tot camperplaats. Ook zijn we importeur van accu-kruiwagens en daar is een Fiat Ducato Maxi wel handig voor. Ook zijn wij voor een beter klimaat. Naast onze 102 zonnepanelen hebben we daarom voor een Ducato op groengas gekozen; groengas wordt gemaakt bij de VAM en rechtstreeks naar Green Planet getransporteerd in Pesse.

Reactiepercentage83 %
Auto verhuurd13x

11 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Marco 4 jul. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
uitstekend!

geert woltjer 22 mei 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Ruth 28 mrt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
erge fijne ervaring met de verhuurder. goede uitleg voordat je de auto mee krijgt

Peter 28 mrt. 2020

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Ronduit een teleurstellende klantonvriendelijke ervaring. 1. De bedrag van de huurauto blijkt bij boeking te worden verhoogd met € 5,50 servicekosten en € 4,50 euro verzekering. 2. Later wordt aanbevolen om voor n aanzienlijk bedrag nog een verzekering af te sluiten. Hoezo twee verzekeringen? Wat is het verschil in verzekering ? Hier wordt geen informatie over gegeven op t beeldscherm van aanbod. 3. Bij het inschrijven op de app wordt er gevraagd €5,00 over te maken om de bankrekening te controleren. Pas later zag ik in mijn mailbox een voucher nummer om dit bedrag in mindering te brengen tijdens de boeking. Toen had ik echter de reservering al betaald. Het storneren van de € 5,00 blijkt niet mogelijk. ( een bedrag ter controle vragen van € 0,10 werkt net zo goed) Zoals gezegd een klantonvriendelijke ervaring. Voor u informatie: een afschrift van deze ervaring stuur ik naar de Consumentenbond. Hartelijke groeten Peter Naaktgeboren

Iris 6 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto, goede en duidelijke communicatie met Jan. Een aanrader!

Mercedes-Benz Vito

€ 57,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)