Fiat Ducato Combi from Jasper

(*) (*) (*) (*) (*) 30 reviews Den Haag 41x rented out Owner

Rental by Jasper

Owner

About the car

We zijn sinds kort eigenaar van deze mooie Ducato, maar delen deze super praktische bus met dubbele cabine (6 zitplaatsen!) en grote laadruimte graag. Uiteraard is de bus voorzien van airco. De laadruimte is 187cm breed (144cm tussen de wielkasten), 167cm hoog en 150cm diep. De bus zelf is slechts 4.95m lang. De bus is vrijwel altijd beschikbaar en aangezien we vanuit huis werken zijn we flexibel qua ophalen & terug brengen. Er is hier voldoende plek om je eigen auto (gratis) te parkeren indien nodig. Korte tripjes naar het buitenland dichtbij zijn geen probleem, maar langere/verdere reizen naar- en in het buitenland doen wij liever niet.

Good to know
Diesel
Manual
6 seats
Year of manufacture 2008
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Auto radio met Apple CarPlay / Android Auto zodat je onderweg geniet van je eigen navigatie, Spotify etc. Autostoel (0-25kg) en zitverhoger beschikbaar, net als verhuisdekens en spanbanden om je spullen netjes te vervoeren. Laat het even weten indien je deze nodig hebt.

Car location

Hi, I am Jasper

Verified userMember since Jan 21, 2020

Owner

Wij (gezin met 3 kinderen) gebruiken de auto maar weinig en vinden het zonde dat de straat vol met auto's staat. We hebben daarom al van alles geprobeerd van bakfietsen tot deelauto's. Veel daarvan zijn net niet praktisch genoeg, daarom hebben we nu deze mooie bus en die delen we graag met jullie!

Rented out40x

30 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Divyesh Oct 30, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
2nd time renting in 2 years and it’s always an amazing experience. Jasper and his wife are very kind, warm and welcoming. Thank you

Hendrix Sep 17, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Perfect ride and person too

Erik Aug 15, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto met veel ruimte, mede door de breedte van de auto. In de laat ruimte kunnen fietsen zelfs in de breedte meegenomen worden. Hierdoor is de bus multifunctioneel. Jasper is een nette, vriendelijke verhuurder, die zijn afspraken na komt. Kortom: zeker een aanrader.

Brandon Jun 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Ruben Jun 11, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima ervaring!

Renault Master

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V60

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford (USA) Transit

€ 59,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford (USA) Transit

€ 95,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)