Fiat Ducato 3.0 JTD from Alexander

(*) (*) (*) (*) (*) 7 reviews Kraggenburg 9x rented out Owner

Rental by Alexander

Owner

About the car

Het typische witte busje met wisselende bestickering. Ik deel deze bus met Maarten, waardoor de online agenda hier niet up to date is. Stuur graag een bericht en ik laat het meestal binnen een dag weten. Het kan zijn dat Maarten dan de check-in doet. De bus rijdt op CNG, wat relatief duurzaam is en elke milieuzone in mag. Speciale tankstations vind je via één van de CNG/LPG apps. Dichtbij mijn huis is er bijvoorbeeld Tamoil op de Boezembocht. Je mag hem aftanken, maar als je dat liever niet doet voor een kleine rit, dan rekenen we €0,10/km. We verhuren met voorrang aan vrienden of mensen met ervaring met busjes. Een bus is groter dan een auto en het is echt even wennen. Er hebben al best wat huurders schade in gereden en dat is jammer. Twijfel je of je daar comfortabel mee bent? Vraag dan een vriend of vriendin die dat wel is als bestuurder. Vast bedankt. Er zitten wat spanbanden en veger en blik bij. Graag afleveren zoals je hem ook krijgt. En relax. Die enorme deuk aan de zijkant heb jij niet gemaakt, dat deden we helemaal zelf.

Good to know
LPG/CNG
Manual
3 seats
Year of manufacture 2011
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Je kan je mp3 speler aansluiten en er is een houder voor de mobiele telefoon (mini-usb oplaadkabel). Achterin is houten rails en haken in de vloer. Verder zijn er altijd wel spanbanden aanwezig.

Car location

Hi, I am Alexander

Verified userMember since Aug 25, 2017

Owner

Kunstenaar en bouwer, vandaar dit handige busje dat ik met een vriend deel. Als we hem allebei nodig hebben, dan huur ik zelf ook een auto hier. Sinds kort verhuisd van mywheels naar snappcar, dus nog weinig verhuringen. gr,

Rented out9x

7 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Thijs Jun 6, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke bus en vriendelijke verhuurder. Alles top geregeld.

Annelijn May 23, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Mooie bus waar ook spullen inzitten om te gebruiken bij een verhuizing. Alexander was flexibel over het terugbrengen van de bus! Al met al een positieve ervaring!

Lieven May 2, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Oscar Feb 23, 2020

(*) (*) (*) (*) ( )
toppie

oscar Feb 16, 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele aardige en behulpzame eigenaar