Fiat Ducato 3.0 JTD from Elly

(*) (*) (*) (*) (*) 13 reviews Odijk 20x rented out Owner

Rental by Elly

Owner

About the car

Mijn auto is gedeeltelijk aangepast voor mij. Zij heeft een lift, zodat ik met mijn scootmobiel of rolstoel makkelijk naar binnen kan rijden. Omdat ik nog kleine stukjes kan lopen en mijn rechterbeen nog sterk genoeg is, heb ik nog geen aanpassingen nodig om te rijden, behalve dat het een automaat moet zijn. Maar dat is niet zo'n ramp. Mijn bus en ik hopen dat het tijdens de verhuur dit jaar beter zal gaan als vorig jaar, toen is er verschillende keren schade geweest. Het wordt wel vergoed maar

Good to know
Diesel
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2008
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Lift voor rolstoelgebruikers en/of scootmobielen. Je moet wel kunnen overstappen van rolstoel naar autostoel.

Car location

Hi, I am Elly

Verified userMember since Jan 23, 2012

Owner

Ik ben een vrouw met een handicap, die weigert achter de geraniums te gaan zitten. Daarom is mijn bus aangepast en kan ik alle kanten op. Helaas is er afgelopen jaar weinig van gekomen vanwege ziekenhuisopname Dit jaar beter.

Rented out20x

13 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Hans May 10, 2015

(*) (*) (*) (*) ( )
Erg vriendelijke verhuurster, neem wel de tijd want ze is wat ouder en trager en ze kletst graag. De bus is een fijne bus. De lift is handig voor zware spullen. In ons geval minder handig, want wij hadden geen zware spullen en nu betekende het vooral dat dankzij de lift wij de achterdeuren nauwelijks gebruikten en alles via de zijdeuren in de bus moesten leggen. Lekker veel ruimte in de bus. Vier personen met fietsen en bagage paste makkelijk.

Humphrey Dec 31, 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne flexibele en vriendelijke verhuurster. Hele fijne bus. Neem wel in rekening dat de lift n beetje ruimte in beslag neemt.

Monique Jun 16, 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer goede auto om te huren zeker een aanrader vooral de eigenaresse is heel erg vriendelijk.

Maarten Jun 2, 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
Weer een hele fijne huur ervaring. Weekendje spelen met de band in Groningen en een dag later bij de rollende keukens in Amsterdam. Heerlijke comfortabele bus en de lift is erg handig voor de zware versterkers.

Susanne May 31, 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
heel leuke verhuurder, Busje in hel goede toestand. In het begin vond ik de automatiek eng, omdat ik die niet gewend was, maar ik wende snel. Supergoede rem en versnelling, hier moest ik opletten. De bus is breed, hoog en lang, dus bij het parkeren aan de stoeprand ben ik schade opgelopen (die ik erst bij het teruggeven heb opgemerkt). Het zou wel handig zijn bij het huren van dit auto van tevoren te overleggen waar die zou staanl

Mercedes-Benz Sprinter

€ 70,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Saab 9-5 Estate

€ 55,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )