Fiat Ducato 2.5 TD from Maarten

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Nijmegen 0x rented out Owner

Rental by Maarten

Owner

About the car

Let op: de getoonde prijs is de prijs in voor- en naseizoen! In het hoogseizoen is (meivakantie, juli en augustus) is de prijs 108 euro per nacht . Helaas kan ik de prijzen op Snappcar niet per seizoen instellen! Sterke, nette, comfortabele en ruime camper. Zeer geschikt om lekker met zijn tweeën te toeren of zelfs te overwinteren, door de aparte slaapkamer met ruim 2p vast bed. Maar ook geschikt als familiecamper, door 4 ruime slaapplaatsen en de kindvriendelijke indeling. De camper heeft de optie voor een zware drager die geschikt is voor 4(!) elektrische of gewone fietsen, een motor/scooter(s) of zelfs een scootmobiel. Bovenop heeft hij dakdragers, voor bijvoorbeeld een of twee grote dakkoffers , kayaks of surfplanken. Twee jaar geleden is een nieuwere sterkere motor geplaatst, Geschikt voor 4 volwassenen, huisdieren in overleg.

Good to know
Diesel
Manual
6 seats
Year of manufacture 1993
200 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Vast bed (2p), dinettebed (2p), badkamer met wc, koelkast, gasfornuis, oven, magnetron, tv/dvd, gaskachel, electrische kachel, luifel, zeer complete binnen- en buiteninventaris, dakdragers voor surfplanken/kayaks/dakkoffers. Grote achterdrager geschikt voor 4 (electrische) fietsen, / motor of scooter / scootmobiel / bagagekist. Eventueel 2 grote dakkoffers, en kayaks er bij te huren.

Car location

Hi, I am Maarten

Verified userMember since Sep 26, 2013

Owner

Tot 2016 waren wij met ons gezin (kinderen van nu 20, 16, 10 en 8) vooral 'rondtrekkende kampeerders', zowel in de vorm van fietsvakanties als autovakanties. Maar we kwamen toch wel tot de conclusie dat de actieradius met kleine kinderen en met al het tenten opzetten en afbreken toch wel wat klein was geworden, en dat we eigenlijk ook wel weer eens verder Europa in wilden trekken. In 2016 gingen de oudste twee kinderen niet mee, en hebben we de stoute schoenen maar eens aangetrokken. Als experiment hebben we een heel leuk oldtimer campertje gekocht, om eens te kijken of 'camper-en' iets voor ons zou kunnen zijn. Dat beviel heel goed, en vooral: DIT campertje beviel ons heel goed, als we zo eens om ons heen naar andere campers keken. Dus besloten om hem te houden, en er best veel aan geknutseld en geinvesteerd om hem helemaal naar ons zin te maken. Maar ja, er zitten toch wel een hoop vaste kosten aan (verzekering, mrb, stalling, etc), en die we nu deels via verhuur willen proberen terug te verdienen..... Ben benieuwd hoe dat lukt via Snappcar!

Rented out4x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot J5

€ 73,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen LT35

€ 88,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Saab 9-3 Cabrio

€ 57,50 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )