Fiat Ducato 3.0 JTD van Alexander

(*) (*) (*) (*) (*) 7 beoordelingen Kraggenburg 9x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Alexander

Verhuurder

Over de auto

Het typische witte busje met wisselende bestickering. Ik deel deze bus met Maarten, waardoor de online agenda hier niet up to date is. Stuur graag een bericht en ik laat het meestal binnen een dag weten. Het kan zijn dat Maarten dan de check-in doet. De bus rijdt op CNG, wat relatief duurzaam is en elke milieuzone in mag. Speciale tankstations vind je via één van de CNG/LPG apps. Dichtbij mijn huis is er bijvoorbeeld Tamoil op de Boezembocht. Je mag hem aftanken, maar als je dat liever niet doet voor een kleine rit, dan rekenen we €0,10/km. We verhuren met voorrang aan vrienden of mensen met ervaring met busjes. Een bus is groter dan een auto en het is echt even wennen. Er hebben al best wat huurders schade in gereden en dat is jammer. Twijfel je of je daar comfortabel mee bent? Vraag dan een vriend of vriendin die dat wel is als bestuurder. Vast bedankt. Er zitten wat spanbanden en veger en blik bij. Graag afleveren zoals je hem ook krijgt. En relax. Die enorme deuk aan de zijkant heb jij niet gemaakt, dat deden we helemaal zelf.

Handig om te weten
LPG/CNG
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2011
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Je kan je mp3 speler aansluiten en er is een houder voor de mobiele telefoon (mini-usb oplaadkabel). Achterin is houten rails en haken in de vloer. Verder zijn er altijd wel spanbanden aanwezig.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Alexander

Geverifieerde gebruikerLid sinds 25 aug. 2017

Verhuurder

Kunstenaar en bouwer, vandaar dit handige busje dat ik met een vriend deel. Als we hem allebei nodig hebben, dan huur ik zelf ook een auto hier. Sinds kort verhuisd van mywheels naar snappcar, dus nog weinig verhuringen. gr,

Auto verhuurd9x

7 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Thijs 6 jun. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke bus en vriendelijke verhuurder. Alles top geregeld.

Annelijn 23 mei 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Mooie bus waar ook spullen inzitten om te gebruiken bij een verhuizing. Alexander was flexibel over het terugbrengen van de bus! Al met al een positieve ervaring!

Lieven 2 mei 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Oscar 23 feb. 2020

(*) (*) (*) (*) ( )
toppie

oscar 16 feb. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Hele aardige en behulpzame eigenaar