Fiat 500 van Wendy

(*) (*) (*) (*) (*) 4 beoordelingen Oosterhout 5x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Wendy

Verhuurder

Over de auto

Mijn Fiat500 staat meestal gewoon op mijn oprit en daarom wil ik hem voor een groot deel van de week verhuren. Ik wil hem een aantal dagen per week zelf hebben voor de boodschappen en andere afspraken. Hij is heel wendbaar wat fijn is voor parkeren: ik kan echt overal parkeren door er gewoon vooruit in te rijden, dus fileparkeren niet nodig ;-) Het is een semi-automaat, zelf heb ik het schakelen nog nooit geprobeerd. Het dashboard is mooi rood chroom, dus wel extra kwetsbaar. Ik laat in de auto alles liggen wat nodig is: parkeerschijf, ramenwisser/doekjes, schadeformulier, antibacteriële gel en houder voor mobiel. In de kofferbak extra schadeformulier, 2 losse gevarendriehoeken en compleet pakket met o.a. EHBO-doos; reserveband is ook aanwezig. Ik wil dat er niet gegeten en gedronken en gerookt wordt in de auto vanwege grote kans op schade/vlekken en ook mag auto niet gebruikt worden voor huisdieren en vervoer van grote, zware en/of scherpte objecten. De eerste keer verhuren vind ik heel spannend, daarom verhuur ik hem nog niet meteen voor meer dagen. Om het minder spannend te maken vind ik een ingevuld profiel belangrijk en goede beoordelingen een pre.

Handig om te weten
Benzine
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2010
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Zie alles wat ik achterlaat in de beschrijving

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Wendy

Geverifieerde gebruikerLid sinds 18 mrt. 2021

Verhuurder

Mijn grote liefde is mijn hondje Poppy en zij is een van de voornaamste redenen om mijn auto te houden want ik spreek graag af met anderen om te gaan wandelen. De eerste keer mijn auto verhuren vind ik erg spannend dus de 1e verhuur zal voor een dag zijn. Ik geef de voorkeur aan goed beoordeelde huurders. Ik rijd een Fiat500, lekker klein en wendbaar dus je kan overal parkeren. Uiteraard ook prima op de snelweg en met 1 klik zijn de banken naar beneden zodat ik ook nog best veel kan vervoeren.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd5x
Reactietijd 2 Uur

4 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

jacky 12 okt. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Ambrosius 15 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Femke 8 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Heel tevreden!

Ambrosius 30 jul. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Wendy is een aardige verhuurder die goed voor haar auto zorgt. Deze Fiat 500 rijdt dan ook prima! Wendy denkt goed mee met de huurder en is flexibel. Een aanrader!

Nissan Micra

€ 20,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Polo

€ 30,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )