Fiat 500 van Tineke

(*) (*) (*) (*) (*) 34 beoordelingen Arnhem 74x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Tineke

Verhuurder

Over de auto

Deze Fiat 500 is een geweldige auto! Hij rijdt gemakkelijk en lekker, draait je favoriete muziek zeer fijn af en is door zijn grootte overal makkelijk in te parkeren. Bovendien steel je de show natuurlijk met zo'n prachtige auto! Geniet ervan!

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
4 zitplaatsen
Bouwjaar 2017
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Tineke

Geverifieerde gebruikerLid sinds 3 sep. 2017

Verhuurder

Hi, ik ben Tineke en woon in Arnhem. Ik werk 4 dagen in de week voor het primair onderwijs en daarnaast volg ik sinds september 2017 een studie. Ik fiets graag naar mijn werk, maar voor mijn studie leek een auto me wel handig. Dit betekent dat ik hem niet heel vaak nodig heb en ik mijn auto graag wil delen! Ik sta volledig achter de missie van Snappcar. Niet alleen goed voor het milieu, het is ook gewoon fijn en handig om te delen!

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd74x
Reactietijd Minder dan 1 uur

34 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Simone 2 mei 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Heel fijn. Als ik weer een keer een auto wil huren dan probeer ik zeker weer of deze van Tineke beschikbaar is.

Bogdan 3 apr. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Great!

Robert 25 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Robert 4 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik lig nu in bed, maar veel liever zit ik in een Fiat 500. De zwarte Fiat 500 (bouwjaar 2017, met als enige nadeel de lelijke 'moderne' of naar ik vrees 'trendy' achterlichten, die de rijprestaties van het vehikel gelukkig totaal niet beïnvloeden) van Tineke rijdt geweldig lekker, zei ik dat al eens? Dat komt door de twee cilinder TwinAir motor. Ik doe nu net of ik verstand van auto's heb. Het tegendeel is waar. Met Tineke's auto reed ik naar een garage in het zuiden van het land. Dat wil ik niet verhelen. Ik stapte uit en stapte fluks over in een andere Fiat 500 van hetzelfde type. Deze Fiat 500 was blauw en kwam uit het qua Fiat 500 achterlichten zeer gunstige bouwjaar 2014. Mooi afgeronde verlichting dus. Kijk maar eens op internet, of bij uzelve in de straat. Voor ik wegreed probeerde ik de buitenspiegel van binnenuit te verstellen. Ondanks drukken op een van de aangegeven pijltjes gebeurde er niets. Harder drukken leidde er toe dat ik iets stuk maakte. Ik reed een twintigtal kilometers. Onderweg stopte ik op een desolaat terrein. Het gras was groen, maar daar was alles mee gezegd. Ik ging de auto inspecteren, waarbij ik mij direct opgehaast voelde, ook al was er niemand in de buurt. Na enige tijd kwam een auto hinderlijk dichtbij staan. Ik was bang dat de bestuurder mij zou doorzien. Ik opende alle deuren (drie), testte de verlichting, opende de motorkap. Mijn blik sprak boekdelen: ik had geen kennis van zaken. Constateerde wel schade aan alle vier de wieldoppen benevens enkele krassen op de lak. Dit zou mijn onderhandelingspositie versterken, zo meende ik. Terug bij de garage kreeg ik thee. Dat was het enige wat ik cadeau kreeg, want ik kreeg niets van de prijs af,nee u hoort het goed, niets. Hoe ik de verkoper ook trachtte te overreden, er gebeurde niets. Een stilte trad in. Zou ik weglopen? Het spel was op de wagen, maar zou ik het ook hoog durven spelen? Zou ik met stemverheffing durven zeggen: "Dan gaat de koop niet door"? Laf dronk ik mijn thee en ging accoord met de vraagprijs. De vreugde over mijn aankoop welhaast in de kiem gesmoord. Als een geslagen hond liep ik naar buiten. En was dat blauw ook niet veel te opvallend? Ik trok huiswaarts in Tineke's fraaie zwarte Fiat. Het geluid stemde mij gerust. Ook mijn toekomstige auto produceerde deze klanken. Voor columnist ben ik niet in de wieg gelegd, dat is nu wel duidelijk. Een goede redacteur zou zeggen: Het mist een kop en een staart. Dat kan ik van mijn kat niet zeggen, zij heeft allebei. En maakt een minstens zo weldadig ronkend geluid! Een volgende keer zal ik trachten mij te bekwamen in het schrijven van een korte bespreking/beschrijving, of zoals men dat hier noemt: review.

Robert 28 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Dit was mijn eerste ervaring met SnappCar en het was fantastisch!Met Tineke had ik een prettig contact, alles was klip en klaar en ik was als een kind zo blij dat ik eindelijk in een Fiat 500 reed. Wat had ik hier lang naar uitgekeken! Al weken veer ik op zodra ik een Fiat 500 zie. Voor mijn werk rijd ik in een begrensde Renault. Het leven is zwaar. Soms weet ik tijdens mij. werk, zonder te kijken, dat er een Fiat 500 naast me voor het verkeerslicht staat. Als ik mijn hoofd opzij draai staat er inderdaad één. Ik glimlach dan naar de bestuurster. Net als er tussen ons iets moois lijkt te ontstaan springt het stoplicht op groen en zie ik nog slechts de fraaie achterkant van de Fiat. Wat een acceleratie. Zo'n auto wil ik ook! De eerste kilometers moest ik wennen maar al snel vloeide ik samen met de auto en genoot ik met volle teugen. Het geluid van de tweecilinder was een genot voor het oor. Het instrumentenpaneel was een ware lust voor het oog. De Italianen verstaan de kunst van het verleiden, heb ik eens gehoord. Met het schakelen had ik het probleem dat als ik naar de 5 schakelde ik het gevoel had dat het te zwaar ging, dan ging ik maar weer terug naar 4... Na een rit van enkele uren, waarbij ik zorgvuldig vermeed de oostelijke landsgrens te overschrijden... - Zeg luistert u eens, dit is geen auto recensie! Niemand hier is geïnteresseerd in uw gevoelens en belevenissen, die u waarschijnlijk uit uw duim zuigt. De lezer wil weten hoe het contact beviel tussen u en de eigenaresse van de auto. Niemand is geïnteresseerd in uw mening betreffende de esthetiek van het interieur en exterieur, de rijprestaties van het voertuig... Neem me niet kwalijk... Ik liet me meeslepen... Zoals ik zei, het contact verliep uitstekend, Tineke was een begripvolle jonge vrouw; dat ik pas vlak voor de ingangstijd van de leentijd aan kwam zetten deerde haar niet en ook vond ze het prima dat ik de auto een uur te vroeg inleverde. - Was u niet tevreden, dat u de auto te vroeg inleverde? Het werd donker en ik rijd niet graag in het donker. Ik wilde naar huis, ik had niets meer gegeten sinds mijn vertrek, ik... - Ja, zo is het wel genoeg. Geeft u nu eindelijk het aantal punten voor deze auto en de vrouw die u de auto beschikbaar stelde, dan kunnen we verder. Ik geef het maximale aantal punten!

Toyota Yaris

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Scénic

€ 22,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Skoda Fabia Combi

€ 32,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )