Fiat 500 from Jeroen

(*) (*) (*) (*) (*) 4 reviews Elburg 12x rented out Owner

Rental by Jeroen

Owner

About the car

Fantastische Fiat 500, een klein zwart rugzakje met een rode binnenkant. Deze auto uit 1972 is in uitstekende staat en ideaal als uw trouwauto, promotieauto of zo maar voor een lekker dagje toeren met het dak open. Rijden met deze auto is een ware belevenis en iedereen begint te glimlachen als je voorbij tuft.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 1972
100 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Oldtimer, trouwauto, open dak, cabriolet.

Car location

Hi, I am Jeroen

Verified userMember since Mar 4, 2013

Owner

Voor een zomers ritje, reclame doeleinden of je mooiste dag, je trouwdag kan je rijden in mijn Fiat 500 uit 1972. De auto is in concourstaat. Lekker rijden met het dakje open en genieten van de glimlach die je bij iedereen op het gezicht weet te toveren.

Rented out12x

4 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Sigrid L Aug 28, 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik heb een dagje toeren met deze Fiat 500 cadeau gegeven aan mijn vriend. Wij hebben een hele mooie dag uit gehad met deze schattige goed onderhouden Fiat. Duidelijke uitleg gehad van Jeroen over de auto. We hebben de hele dag met open dak kunnen rijden. En onderweg leuke reacties op de auto gekregen.

Cornelis J Jun 1, 2015

(*) (*) (*) (*) (*)
Wij hebben deze leuke auto gehuurd t.b.v. vervoer naar het gala van onze dochter. Superleuke auto. Vriendelijke eigenaar en super goede communicatie. Hartelijk dank!

Peter Jul 20, 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
De eigenaar is een zeer aardig persoon en de auto ziet er zeer goed uit,zelfs een strikje aan de auto bevestigd een lief autootje.

Arjen Oct 11, 2013

(*) (*) (*) (*) (*)
Mooie Fiat 500, goed onderhouden en zo ver ik kan beoordelen origineel. Echt een belevenis om in te rijden. De auto is gebruikt voor een bruiloft daar leent die zich natuurlijk heel goed voor. Het bruidspaar en de gasten vonden het erg leuk. De verhuurder stelde zich heel flexibel op voor het afhalen en terugbrengen en legde de bediening goed uit verder gastvrije en aardige mensen. Daarom 5 sterren!

Nissan Micra

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Polo

€ 40,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )