Daihatsu Gran Move from Jantine

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Zwolle 0x rented out Owner

Rental by Jantine

Owner

About the car

Deze leuke ruime daihatsu is een veelzijdige auto. Ideaal voor vakanties en weekendjes weg! Alle stoelen zijn neerklapbaar waardoor er genoeg ruimte is voor 2 personen om in de auto te slapen. Voor zijn formaat is hij zuinig, hij rijdt gemiddeld 1 op 14. Eventueel tegen meerprijs inclusief twee kajaks die stevig op het dak gebonden kunnen worden, voor de echte avonturiers. De aandrijfas/homokineet heeft een beetje speling waardoor je die soms kan horen. Dit kan geen kwaad. Voor langere reizen wordt de auto voorzien van een hapje en drankje onderweg, en motorolie om onderweg aan te kunnen vullen. Ik check mijn kalender bijna dagelijks, ook last minute is een hoop mogelijk.

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 1998
300 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Volledig neerklapbare banken waarmee twee slaapplekken gecreëerd kunnen worden. Indien gewenst inclusief luchtbed en pomp. Tegen meerprijs bind ik 1 of 2 kajaks op het dak zodat je ook daarvan kunt genieten tijdens je vakantie! Inclusief kussentjes.

Car location

Hi, I am Jantine

Verified userMember since Jul 24, 2013

Owner

Ik heb een leuke daihatsu gran move die ik weinig gebruik. Ik woon en werk in zwolle en gebruik m'n auto voor weekendjes weg of natuurwandelingen. Omdat ik het zonde vind om hem stil te laten staan zet ik hem op snappcar zodat andere mensen er ook van kunnen genieten. De auto is geschikt om in te slapen, en ik heb twee kajaks die op de dakdragers bevestigd kunnen worden.

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Fiat Punto Evo

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500 C

€ 40,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Astra Wagon

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) ( )