Citroen Jumpy from Jacob

(*) (*) (*) (*) (*) 373 reviews Amersfoort 473x rented out Owner

Rental by Jacob

Owner

About the car

DISCLAIMER Om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk tegen te gaan wordt mijn bus in deze periode extra vaak gereinigd. EINDE DISCLAIMER XL versie van de Citroën Jumpy met een trekhaak. Locatie: Falstaffhof, Amersfoort Inclusief steekwagentje, spanbanden en verhuisdekens. Ik heb een busje gekocht, specifiek om op SnappCar te verhuren. Mijn bus is op alle dagen te boeken en eenvoudig te reserveren via Snappcar Keyless. Via Snappcar Keyless kan je de auto boeken en openen middels de SnappCar app. Ontzettend handig en snel! Deze Citroën Jumpy is gloednieuw en klaar om jou en al je spullen te vervoeren. Met een laadinhoud van 6,1 m3 (zie onderaan dit bericht voor alle afmetingen) heb je genoeg ruimte om de meeste spullen te vervoeren. De bus is bedoeld voor het vervoeren van schone spullen, wil je naar het stort met bouw of tuin afval overleg dan even en neem extra maatregelen om de laadruimte te beschermen. Als de laadruimte niet schoon is bij het terugbrengen kunnen er extra schoonmaak kosten in rekening gebracht worden, deze bedragen minimaal 25 euro. Je krijgt deze bus altijd afgetankt en schoon mee. Verder ligt er standaard een doos met handige spullen in de bus. In de doos zitten spanbanden, elastische koorden met haken en drie verhuisdekens. Ook is er een steekwagentje aanwezig voor het vervoeren van zware spullen. Deze bus heeft navigatie via Apple Carplay en Android Auto. Kabels voor zowel Android (USB-c) en Iphone zijn aanwezig in de bus zodat je altijd je telefoon kan koppelen. Wil je de auto openen via de app dan kan dat. Toch liever persoonlijk contact? Stuur me een berichtje dan neem ik contact met je op om je alles uit te leggen. Heb je andere vragen, stuur me dan een bericht. Groet, Jacob Afmetingen laadruimte: Lengte laadvloer: 278,1 cm Breedte laad vloer 162,8 cm Tussen wielkasten 120,1 cm Binnen hoogte: 139,7 cm Max laadvermogen: 1400 kg Max laadvolume: 6,1 m3

Good to know
Diesel
Automatic
3 seats
Year of manufacture 2020
150 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Cruise control, automatische verlichting, regensensor, parkeersensoren, achteruitrijcamera, Apple CarPlay, dode hoekspiegel.

Car location

Hi, I am Jacob

Verified userMember since Jul 1, 2017

Owner

Maatschappelijke betrokken en een groot voorstander van de deel economie.

Response rate84 %
Rented out466x

373 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

M Dec 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Superfijne bus, trekt goed op. Ziet er ook netjes uit, geen rare luchtjes. Ook fijne snufjes zoals achteruitrijcamera. Ik zou er bij zelf zo eentje kopen. Als ik weer iets te verhuizen heb kom ik weer terug!

Alexandra Dec 3, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fantastische bus! Heel schoon en alles wat je nodig hebt om te verhuizen(steekkar, dekens etc) is in de bus aanwezig.

Albert Dec 2, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
super auto en heel fijn contact met Jacob!

Robert Dec 1, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Heerlijke auto, gratis parkeren. Absolute aanrader!

Martine Nov 30, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top

Citroen Berlingo

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen C5 Tourer

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Audi A3

€ 37,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Audi A6

€ 57,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)