Citroen Jumpy van Guus

(*) (*) (*) (*) (*) 91 beoordelingen Amsterdam 176x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Guus

Verhuurder

Over de auto

* pick-up and return times are flexible and can be done remotely: super-easy! *dimensions cabin: 200 cm length, 120 cm width and 120 cm high *ophaal- en terugbreng tijden zijn flexibel en kan op afstand gedaan worden! ** de bus is voorzien van 2 zitplaatsen (dus geen 3 zoals op de foto nog te zien is, helaas...) ** the van has two seats (so not 3 as the picture suggests unfortunately...) Hoi! Dit is ons busje; hij rijdt lekker (dieseltje) en is zeer geschikt voor verhuis klussen e.d. De bus is wat ouder, maar wordt goed onderhouden. Het enige mankement is de zijdeur, deze kun je niet meer open. Wel hebben we het scherm tussen de cabine en de laadruimte weggehaald zodat je ook van voren de laadruimte kan bereiken. De laadruimte is ongeveer 200cm lang, 120cm breed en 120cm hoog. Een tweepersoons bed past, mits uit elkaar gehaald. Bij interesse kun je de bus boeken, een berichtje vooraf is niet nodig maar mag altijd. De bus mag in stadsdeel Oost1 gratis geparkeerd worden (zie kaartje bij foto's). Groet, Guus en Sophie

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 2006
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Guus

Geverifieerde gebruikerLid sinds 11 jan. 2016

Verhuurder

Hoi, Ik ben Guus, ik heb een eigen bedrijfje waarmee ik wijnen importeer uit Spanje en Portugal. Wij (mijn vriendin en ik) verhuren al ruim twee jaar onze busjes.

Reactiepercentage95 %
Auto verhuurd836x

91 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Inge 17 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Jumpy en ik moesten even aan elkaar wennen, zodra we allebei warm gelopen waren hebben we meteen samen een zeldzame sneeuwstorm doorkruisd en alle valse tonen met de radio meegezongen en gebromd. De eigenlijke eigenaar Guus heeft geen onvertogen woord over mijn discutabele invloed op Jumpy gegeven. Met andere woorden, het was een topdate!! Bedankt Guus

Renée 7 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De informatie is super duidelijk en Guus reageert snel. De auto is ruim en het is fijn dat je vanaf de voorkant de bak in kan kijken. Thanks Guus!

Simon 5 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Josje 4 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Heb de bus gebruikt om een bank en wat andere spullen te vervoeren. Busje rijdt heerlijk en het contact verliep soepel. Aanrader dus!

Corentin 1 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Super and reactive host

Peugeot 108

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Wagon R+

€ 27,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)