Citroen C5 from Caspar

(*) (*) (*) (*) (*) 22 reviews Den Haag 27x rented out Owner

Rental by Caspar

Owner

About the car

Erg betrouwbare en comfortabele wagen met alle luxe die je kunt wensen. Daarnaast is de auto goedkoop om te rijden omdat hij op gas rijdt (LPG). Luxe opties zoals: cruise control, , ijskoude airco, leren bekleding, bluetooth radio en alle ruimte die je praktisch kunt wensen. Er is een trekhaak (zie foto voor pin aansluiting) en witte kentekenplaat beschikbaar in de auto. De volgende accessoires kunnen erbij gehuurd worden: - Thule dakkoffer 330 liter (20 euro p/w) - Thule Wingbar evo dakdragers - Fietsendrager voor twee fietsen (toer of sport) (20 euro p/w) De auto is voorzien met alle veiligheidsextra's en ik houd de kalender dagelijks bij. Ik deel de auto op snapcar omdat ik zelf nog maar weinig km's hoef te rijden. Veel plezier ervan! Praktische informatie: Bij spoed graag even bellen, soms krijg ik de berichten van Snapp niet direct door. Last minute is mogelijk met afstemmen over de telefoon of app. Auto ophalen bij de Janssoniusstraat, Den Haag Auto staat volgetankt klaar Parkeren voor 18:00u kan vaak nog in de straat. Na 18:00u zijn er vaak andere mogelijkheden langs het voetbalveld. Jan van Beerstraat biedt s'avonds vaak nog mogelijkheid. LPG en benzine (95) tanken voor het inleveren kan bij: Haan neherkade, Den Haag (2m) BP Binckhorstlaan, Den Haag (4m) BP Ypenburg, Den Haag (9m) Buitenlandse verloopstukken zijn aanwezig voor EU landen. LPG tanken in het buitenland kan vaak langs de snelweg.

Good to know
LPG/CNG
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2007
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Fietsendrager voor twee fietsen

Car location

Hi, I am Caspar

Verified userMember since Feb 3, 2022

Owner

We hebben een Citroën C5 die ons overal brengt en waar altijd alles in kan. Reizen, road trips met friends, of ritjes om spullen op te halen, met groot gemak en comfort. Helaas staat ze door Corona wel erg veel stil.

Response rate100 %
Rented out27x

22 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

X Jul 6, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Casper is erg vriendelijk. De auto rijdt zeer comfortabel. Ik heb voor de reis ook een proefrit met Casper gemaakt, en hij heeft me dat heel goed uitgelegd! Omdat er op de parkeerplaats iets aan het oppervlak van de auto was gekrast, nadat ik met Casper had gesproken, heeft Casper het heel goed voor mij afgehandeld!

Noa Jun 28, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Caspar is een hele fijne verhuurder. Communicatie goed verlopen.

Zhi Kang Jun 26, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Caspar is very friendly and helpful. The car drives great as well. All in all great experience.

Steven Jun 18, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Nice ride! The car is very comfortable. Caspar is very nice and friendly. Easy communication. Just make sure you learn how to fill up a LPG tank before driving off (if you're from North America and have never heard of an LPG tank :))

Chantal Jun 5, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Kia Niro

€ 37,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

VW E-UP

€ 27,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Honda Civic

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Seicento

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)