Citroen C5 Break van Alexander

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Amsterdam 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Alexander

Verhuurder

Over de auto

Hele fijne C5 op LPG en benzine - niet rokers auto - goed voor stad en lange afstanden en om behoorlijk wat in te vervoeren. We gebruiken hem ook privé uiteraard, maar delen hem graag voor ongeveer een week per maand. Goed voor zowel kinderen als lading. Zeer prettige vering. Mag door huurders op benzine ofwel LPG gebruikt worden, aangezien hij een LPG installatie heeft. Maak je dus veel km's dan is dit een zeer voordelige auto om te huren! Geen trekhaak. Start op een 'gewone sleutel' met centrale vergrendeling. Een hond mag mee enkel in de achterbak, aangezien wij er ook eentje hebben. Wel altijd even schoonmaken na gebruik en hondenharen e.d. verwijderen ajb! Verder is het handig dat we het een paar dagen van te voren weten wanneer je de C5 wilt gebruiken. Ophalen bij overdekte en bewaakte parkeergarage Piet Hein (vlakbij Bimhuis en CS) ofwel bij ons in de buurt (Nieuwmarkt en Waterlooplein). Tot dan! En alvast een goeie reis. Alexander en Lucienne

Handig om te weten
LPG/CNG
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2004
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

*De banken kunnen plat- dus goed om een kleine verhuizing mee te doen. *De C5 beschikt over een CD-wisselaar, maar die gebruiken we het liefst zelf en vermijden daarmee dat anderen hun CD's vergeten etc. De radio doet het prima. Onze muziek mag je ook luisteren natuurlijk. ;)

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Alexander

Geverifieerde gebruikerLid sinds 15 okt. 2020

Verhuurder

We rijden graag naar verre bestemmingen, houden van dieren en wonen in het centrum van Amsterdam. We delen de auto graag met kleine groep mensen die ook graag een weekend weg willen of een mid- week of week op vakantie willen en die zelf geen auto bezitters zijn. De auto parkeren we ofwel in de bewaakte garage (Piet Hein) ofwel rondom ons huis: de Nieuwmarkt en Waterlooplein buurt.

Auto verhuurd1x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volvo V70

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Zoe

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volvo V40

€ 47,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)