Citroen C-Zero from Alexander

(*) (*) (*) (*) ( ) 13 reviews Gouda 24x rented out Owner

Rental by Alexander

Owner

About the car

Deze auto is gekocht voor de verhuur. Voor mij is dit de eerste SnappCar auto die ik dus ook permanent via SnappCar verhuur. Hoe kort of lang jij ook wilt huren, ik help jou graag! Houd er rekening mee dat deze auto na ongeveer 85 kilometer weer stroom nodig heeft. Via de snellader heb je de auto in zo'n 15-20 minuten weer vol. Je betaalt geen extra kosten voor het laden. Dat betekent dat de extra kilometers ook echt de enige extra kosten zijn die je betaalt! De kosten voor het elektrisch laden zijn volledig inbegrepen in de huurprijs. Er ligt een pas in de auto om de betalingen mogelijk te maken. Je betaalt dus echt alleen het bedrag wat je ziet en aftanken is niet nodig! Sluit de auto aan bij een laadpaal zodat de volgende huurder wel met een volle accu weg kan rijden.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
4 seats
Year of manufacture 2012
200 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Alexander

Verified userMember since Jun 5, 2022

Owner

Ik ben fan van de deel economiel en deel daarom 3 auto's. Momenteel ben ik ook bezig met een vierde auto. Alles wat ik verhuur is elektrisch en inclusief laadpas, zodat je ook kunt blijven rijden. Let wel op, mijn auto's hebben geen hoge actieradius, dus om de 100 kilometer ongeveer moet je wel opladen. Dat is kosteloos. De auto's staan op loopafstand van mijn woning en huur je volledig via de app. Je hoeft dus nooit langs te komen, navigeer via de app naar de auto.

Response rate92 %
Rented out42x
Response time Less than 1 hour

13 reviews

(*) (*) (*) (*) ( )

giovanny Sep 11, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Annette Sep 4, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Bedankt voor de auto. Rijdt prima. Het enige lastige was soms om een beschikbare laadpaal te vinden.

Annick Aug 31, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top bakkie! 120km mee gereden per keer, het snel laden was super! Met de app Chargemap krijg je precies te zien waar je kunt laden. Even een kwartier een broodje en je bent weer onderweg. Kortom, ook voor langere afstanden een super auto! Dank Alex

Ronald Aug 27, 2022

(*) (*) (*) (*) ( )
Aardige verhuurder en prima auto voor heel kleine afstanden. Vergis je daarin niet! Hij gaat veel sneller leeg dan je denkt. Dus prima rondom Gouda maar veel verder is een gedoe met laden. Radius is net iets te klein helaas. Let op, je kan de zijspiegels net stellen, dat is wel vervelend. Verder geen problemen gehad.

Henny Aug 22, 2022

(*) (*) ( ) ( ) ( )
Auto rijdt prima als je niet verder gaat dan 50 km. Aardige verhuurder. Instructies voor laden en elektrisch rijden achterlaten in auto zou een heel goed idee zijn. En dat slepen vsn automaten en elektrische auto’s om technische redenen verboden is.

Peugeot Ion

€ 20,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Daihatsu Trevis

€ 24,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Lancia Ypsilon

€ 22,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)