Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Chevrolet USA unknown van Aad

(*) (*) (*) (*) (*) 3 beoordelingen Gouda 5x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Aad

Verhuurder

Over de auto

Een heerlijke V8 met een 5.7 Liter Small Block. In combinatie met een soepel schakelende automaat met overdrive is dit puur genieten! Geen auto om mee te scheuren maar wel om gedistingeerd afstanden mee te overbruggen. Ideaal als gezins- weekend/vakantie auto. Wordt afgeleverd met een volle tank LPG (75 liter netto) en moet ook weer ingeleverd worden met een volle LPG tank.

Handig om te weten
LPG/CNG
Automaat
8 zitplaatsen
Bouwjaar 1979
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

parkeersensoren extra achterbank (opklapbaar)

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Aad

Geverifieerde gebruikerLid sinds 6 jan. 2012

Verhuurder

Voor de echte liefhebber van echt autorijden. Een geweldige V8 met een 5.7 liter motor in combinatie met een soepel schakelende automaat met overdrive. Geen musclecar om mee te scheuren maar om gedistingeerd afstanden mee te overbruggen.

Auto verhuurd5x

3 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Peter 29 jun. 2015

(*) (*) (*) (*) (*)
Deze auto gehuurd als verrassing voor mijn vader die het al jaren over 'het hebben van een eigen Amerikaan' heeft. Zijn 65e levensjaar kon niet beter beginnen, wat een top dag! Auto beantwoordt aan alles wat je bij een Amerikaan van die leeftijd verwacht: groot, opvallend, V8, mooie sound, pluche bekleding en heel veel draaiende gezichten om je heen. Bovendien zeer makkelijk te handelen en rijdt als een zonnetje! Gun jij ook iemand een top dag/ periode? Treuzel niet en neem contact op met Aad...

Elena 11 dec. 2014

(*) (*) (*) (*) (*)
Chevrolet Caprice Classic estate opgehaald voor een middagje cruisen in de naaste omgeving aldaar. Prima instructie gekregen bij het gebruik van alle knopen en het tanken van LPG! Starten en rijden!! Leuke car, rammelvrij en zeer goed sturend en rijdend. Heerlijke uitlaatprofiel door het open uitlaatsysteem, maar niet storend bij hij rijden/cruisen. Auto biedt een mooi referentie kader voor toekomstige auto aankopen, zo hoort een amerikaan dus te rijden!!

Renee 14 sep. 2013

(*) (*) (*) (*) (*)
Magnifieke auto!! Veel bekijks , en goed onderhouden!!