BMW 3-serie from Dennis

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Utrecht 0x rented out Owner

Rental by Dennis

Owner

About the car

Ga ik later doen maar had al het een en ander geschreven op eerdere pagina. Ik moet ook nog even wat goede foto's maken voor hier...

Good to know
Petrol
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2001
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Elektrisch schuif/kantel dak, elektrische stoelen, cd-wisselaar (achterin), jaja, een cassette deck/radio, nieuwe reserveband, ANBW-abonnement.

Car location

Hi, I am Dennis

Verified userMember since Jan 13, 2022

Owner

Hoi, mijn naam is Dennis eigenaar van een sportieve maar tevens nette BMW 325i uit 2001. Deze auto is technisch zeer goed onderhouden door mijzelf als o.a. auto-monteur/vliegtuig technicus. Zeer fijne auto, soepele automatische versnellingsbak en recent helemaal nagekeken. Heeft o.a. een nieuwe radiator, slangen en nieuwe bougies/olie/enc. Het is een 4-deurs sedan dus ook erg handig & functioneel als je met wat meer personen bent. Momenteel zitten er zeer goede winterbanden onder en in de zomer nieuwe zomerbanden. De top snelheid ligt rond de 240km per uur en verbruik is gemiddeld 1 op 10 maar je haalt ongeveer 800km uit een volle tank (65 liter) als je over de snelweg rijdt. Ik vind het een heerlijke auto om in te rijden maar gebruik hem vrij weinig zodoende verhuur ik hem hier. Ik richt mij op beschaafde bestuurders en niet het type 'ik ga deze auto afraggen' dus normale rijstijl al heb je wel bijna 200pk onder de kap met een non-turbo BMW. Veel rijplezier alvast! Mvg, : )

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault Trafic

€ 44,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500 Cabriolet

€ 52,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 45,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)