Audi A4 from Yvon

(*) (*) (*) (*) (*) 6 reviews AMSTERDAM 8x rented out Owner

Rental by Yvon

Owner

About the car

De auto is super degelijk en ligt heerlijk op de weg. en wanneer je met beleid t gaspedaal gebruikt dan is hij ook nog eens zuinig (1op15km) Voor een weekendje weg is er voldoende laadruimte in de diepe kofferbak. Maar hij is te klein voor een verhuizing. Ik gebruik de auto op di, do en vr voor werk. Maar mocht je hem voor langere tijd willen huren, dan kan ik gemakkelijk met de trein reizen. (Stuur dan even een bericht met je verzoek). Mijn man werkt aan huis, dus voor het brengen/halen van de sleutel zijn we heel flexibel. Wellicht tot snel. *er staat 1 slechte review mbt de netheid van de auto. (Ik wist niet of ik moest huilen of hard lachen bij het lezen ervan) Ik denk dat zij een auto hadden gewenst die net uit de fabriek kwam… Maar bij dezen wat verwachtingsmanagement: Onze auto is 18jaar oud en wordt door een gezin met jonge kinderen gebruikt. Naar mijn idee ziet hij er heel netjes uit wanneer ik hem verhuur. Yvon

Good to know
Petrol
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2004
200 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Yvon

Verified userMember since Mar 11, 2015

Owner

Hoi, ik ben Yvon. Tot voor kort huurde ik zelf auto’s bij snappcar, maar nu rijd ik drie dagen in de week met ons eigen exemplaar naar werk. Voor de andere dagen delen we de auto graag met buurtbewoners.

Response rate100 %
Rented out8x

6 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Sven Ronny Jun 16, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top experience!

Ludo May 20, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Youssef May 14, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Fantastische auto en een hele aardige eigenaar. De auto rijd heel lekker en was super netjes en schoon bij het ophalen. Een aanrader!

Jean-Philippe Apr 19, 2022

(*) (*) ( ) ( ) ( )
The lender: 5*:Yvon is a lovely person and was accommodating and flexible to pick up the keys. Communication was great too. The car: 1*: Service was due: service lights were flashing, the oil ran out 10 mins after the start of the trip; broken reverse lights and last but not least, the car was given in an extremely dirty state: crumbs everywhere, body hair on the seats and arm rests, dirt on steering wheel and central arm rest, kids toys left in the car, scattered papers,… If we didn’t have had to travel that day, we would have refused the car.

Amirfarzan Dec 13, 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
great owner and strong car.

Peugeot 208

€ 55,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Vivaro

€ 47,50 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 49,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Movano

€ 60,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)