Alfa Romeo Spider van Saskia

(*) (*) (*) (*) (*) 4 beoordelingen Rotterdam 4x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Saskia

Verhuurder

Over de auto

Mijn stoere, snelle, sterke, knappe en lekkere Alfa staat te vaak en te lang stil, en dat is niet goed voor hem. Vandaar deze poging om hem wat vaker te laten bewegen. Voor de liefhebber. Hij is wat ouder, maar heeft pas 64.000 km op de teller. Hij rijdt fantastisch! En dat geluid .... Heerlijk!! Ik ben erg zuinig op hem, maar dat verdient hij ook. En daarom ziet hij er natuurlijk ook nog zo mooi uit. Hij staat in de buurt van het gemeentearchief (bij de Hofbogen).

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 2007
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Saskia

Geverifieerde gebruikerLid sinds 11 sep. 2018

Verhuurder

Hoi, Saskia hier, en nieuw op deze site. Ben erg benieuwd waar dit naar toe gaat. En op zoek naar bewonderaars en liefhebbers.

Auto verhuurd4x

4 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Sander 21 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De Alfa Romeo Spider van Saskia is een echte aanrader! Heerlijke auto, zowel met als zonder de kap naar beneden. Het contact verliep ook goed. Nogmaals erg bedankt voor de ervaring!

pieter w.t 3 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Saskia hartelijk dank voor het mogen huren van je prachtige Alfa Spider..je was flexibel en mee denkend Zelfs een paar uur extra gekregen hij was sup

Maurits 19 mei 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Beste Saskia! Heel veel dank voor deze super gave ervaring! Jouw Alfa bromt heerlijk en wat een genot om in te rijden! Een super verrassing voor mijn vader voor een cabriolet weekend tour door Nederland. Wat een feest met het dak naar beneden! Saskia, je was een super host, alles fijn op tijd, ook bij iets eerder inleveren, Top! Veel dank!

pieter w.t 30 jan. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Saskia bedankt... voor een rit met jou prachtige, unieke design ALFA Romeo Spider...Wat een beauty schreewde een vriendin enthousiast... toen ik dr kwam ophalen....Flexibele huurster....Ik was de eerste die hm huren mocht.....!! Ze is dr zeeer zuinig op.....hij staat dan ook in een garage..zelfs onder een autozeil...!! Auto in is perfecte staat zowel van binnen als buiten.. Het Heerlijke Alfa geluid is een genot v h OOR.....Wil je iets unieks of iets moois..Ik zou deze nemen gr Surjan..

Renault Grand Espace

€ 65,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Doblò Cargo

€ 65,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Golf

€ 65,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Transporter T2

€ 75,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)