Alfa Romeo Giulietta from Irene

(*) (*) (*) (*) (*) 1 reviews Utrecht 1x rented out Owner

Rental by Irene

Owner

About the car

Deze Alfa ziet er leuk uit maar hij rijdt ook heel fijn! De auto komt uit 2010 en heeft aardig wat gemakken: * Centrale deurvergendeling * Radio/CD speler * Bluetooth is toegevoegd door ons om muziek te streamen en hands-free te bellen * Airco, je kunt zelfs de temperatuur voor de bijrijder anders instellen dan voor de bestuurder. * Ski-luikje; lange items kunnen via de achterbak in de auto gestoken worden zonder de banken plat te moeten leggen! * Super flashy Alfa Romeo features (doe de deur maar eens open in het donker, hihi ) Het is een fijne middenklasser voor langere afstanden!

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 2010
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

* Bluetooth is toegevoegd door ons om muziek te streamen en hands-free te bellen. * Voor navigatie zit er een telefoonhouder in een oplaad kabel voor alle telefoons. Als je op bluetooth zit, komen de meldingen ook via de speakers. * Ski-luikje; lange items kunnen via de achterbak in de auto gestoken worden zonder de banken plat te moeten leggen! * Super flashy Alfa Romeo features (doe de deur maar eens open in het donker, hihi ) * Veiligheidshesjes, gevaren driehoek, reserve wiel ect. in de kofferbak aanwezig.

Car location

Hi, I am Irene

Verified userMember since Apr 6, 2021

Owner

Na 1,5 jaar zonder auto zijn we tot de conclusie gekomen dat familie te ver weg woont en hebben we een comfortabele auto voor langere afstanden aangeschaft. We zijn groot voorstander van de deel economie dus delen hem graag met mensen die ook af en toe een auto nodig hebben.

Response rate100 %
Rented out34x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Kyai Aug 27, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
snel geregeld en rijd erg fijn

Fiat Panda

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Kia Picanto

€ 27,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)