MG B type van Frans

(*) (*) (*) (*) (*) 16 beoordelingen Driebergen-Rijsenburg 21x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Frans

Verhuurder

Over de auto

In 2009 is de body van deze MGB uit 1979 gerestaureerd en opnieuw in de originele gele kleur gespoten. Om de auto een wat stoerder uiterlijk te geven monteerde ik lichtmetalen wielen, nieuwe leren stoelen en een leren sportstuur. De huurprijs is inclusief schoonmaak en in principe breng ik geen extra kilometers in rekening. De TomTom staat ingesteld op binnenwegen om heerlijk ‘open’ te rijden en van de omgeving te genieten.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1979
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Kofferrek achterop de auto, lichtmetalen velgen, lederen sportstuur, nieuwe leren stoelen, TomTom Go, ingesteld op de binnenwegen. De huurprijs is inclusief schoonmaak van de auto. Er is eventueel ook een picknick mand beschikbaar met bestek en water beschikbaar. Vraag er naar!

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Frans

Geverifieerde gebruikerLid sinds 26 dec. 2012

Verhuurder

Ik heb deze MGB Tourer uit 1979 sinds 2000. Vanaf 2017 verhuur ik deze oldtimer en merk dat veel mensen daar plezier aan beleven. Ik heb voor mijn werk gedurende 20 jaar ‘open’ gereden (Porschegroep Rijkspolitie) en doe dat met deze cabrio nog steeds met veel plezier. De huurprijs is inclusief schoonmaak! Ik ben benieuwd naar jouw motivatie om deze auto huren en tot slot de ervaring die je hebt opgedaan, liefst vastgelegd in een review. Snappcar heeft de voorwaarden aangepast, maar communiceert dat niet. Mocht het boeken niet lukken, stuur mij dan een bericht.

Auto verhuurd21x

16 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Raimond 26 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Super MG! Wij hebben een geweldig dag touren beleefd in deze vriendelijke cabrio. De auto is uitstekend onderhouden en rijdt geweldig. Door het open rijden, het geluid en de lage zit is de rij ervaring leuk zonder dat de snelheid limiet in de buurt komt. Prettig contact met de verhuurder Frans: snelle acceptatie, duidelijke communicatie en goed beschreven hoe de auto werkt.

Jakob 15 sep. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Anja 8 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne dag gehad met de MG. Auto stond netjes gereed en was tip top orde.

Mark 2 jul. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Vrijdag 29-06-2018 hebben wij 's avonds een een hele fijne rit gemaakt in de MG van Frans. Het weer zat goed mee. Goed ontvangen door Frans en een goede uitleg gekregen. Het is een hele fijne wagen en je voelt je de koning van de weg. Onderweg veel leuke reacties op de auto ontvangen.

Lara 1 jul. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Beste Frans, Veel dank. Van A tot Z fantastisch: zeer goede communicatie, uitleg en de auto rijdt als een zonnetje. Wij hebben genoten, Hartelijke groet!