SnappCar Private Lease
Private lease promotion banner

Huur auto's uit je buurt

Auto delen: makkelijk, snel en zonder gedoe

Nieuw bij SnappCar?

Bekijk hier hoe het werkt!

Autoverhuur verzekerd door

10 jaar

SnappCar

Wij zijn jarig! Van een kleine start-up zijn we in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot het grootste platform voor peer-to-peer autodelen.

In de afgelopen 10 jaar:

Hebben we de productie van

123 152

nieuwe auto’s weten te voorkomen

Hebben we de uitstoot van

1 878 947

ton CO2 bespaard

Zijn er

80 693

parkeerplaatsen minder nodig

Hebben er

339 687

unieke ontmoetingen plaatsgevonden

Een selectie van de 13.000+ auto's op SnappCar

Ervaringen van onze gebruikers

Goed verhaal. Maar je hoort het waarschijnlijk liever van mensen die al lid zijn van SnappCar

"Spiksplinternieuwe nette en vlotte stadsauto. Communicatie lekker soepel en vlot. Prima geregeld!"

Jeff huurde de Hyundai van Kevin

Huur een auto via SnappCar en profiteer van alle voordelen:

All-risk verzekerd

Met de deelautoverzekering van Allianz ben je uitgebreid verzekerd wanneer er schade aan jouw auto ontstaat tijdens een boeking.

Meer info
24/7 hulp bij pech

Ons supportteam staat altijd voor je klaar! Als het nodig is zorgen wij voor ondersteuning of vervangend vervoer, in heel Europa in samenwerking met de ANWB. Op deze manier kun je je reis veilig voortzetten.

Meer info
Betrouwbare community

SnappCar controleert altijd zorgvuldig de identiteit en online gegevens van elke nieuwe gebruiker. Zo houden we de community betrouwbaar.

Meer info
Financieel aantrekkelijk

Autodelen via SnappCar is 30-50% voordeliger dan huren bij een reguliere verhuurmaatschappij. Mooi voor jou en je doet een buurtgenoot een plezier!

Meer info

Bekend van onder andere

Voordelig auto huren

Wist je dat er in Nederland 8 miljoen auto's gemiddeld 23 uur per dag stilstaan? Door te huren en verhuren via de deeleconomie probeert SnappCar dat probleem op te lossen. Via SnappCar kun je voordelig een auto huren van particulieren bij jou in de buurt. Weet jij hoe SnappCar werkt?

Carsharing en auto delen

Autodelen wordt vaak carsharing genoemd. Door je auto te delen en te huren van andere particulieren bij jou in de buurt zorg je ervoor dat we beter omgaan met het bezit van auto's. SnappCar streeft naar 5 miljoen minder auto's in Europa in 2022. Met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg. Hoe meer auto's we met elkaar delen, hoe minder auto's we in totaal nodig hebben.

Auto verhuren en autodelen

Je autokosten terugverdienen en minder verspillen? Verhuur je auto via SnappCar en doe mee met auto delen. Goed voor het milieu en een duurzamere samenleving. Via SnappCar Keyless verhuur je jouw auto nog gemakkelijker, dit is onze techniek voor sleutelloos verhuren. Je kunt je eigen auto verhuren via SnappCar.

Je kunt ook een auto leasen en delen via SnappCar. Bekijk bijvoorbeeld onze Private Lease aanbiedingen, momenteel beschikken we bijvoorbeeld over de: Kia Picanto Private Lease, Renault Zoe Private Lease of de Fiat 500 Private Lease. Bekijk ook eens hoe Goedkoop Private Lease kan zijn of onze Private Lease Occasions.

Deelauto huren

Het huren van een deelauto bij SnappCar is vaak voordeliger dan bij traditionele verhuurbedrijven. Wil jij een auto huren in Amsterdam, een auto huren in Rotterdam, een auto huren in Den Haag of een auto huren in Utrecht? Bekijk daarnaast ook ons leuke aanbod aan cabrio's te huur, Tesla's te huur of ga bijvoorbeeld een oldtimer huren van een privé verhuurder.

Busje huren

Auto's huren kun je voordelig doen via SnappCar. Maar wist je dat je ook voordelig en particulier busjes kunt huren? Je kunt eenvoudig een busje huren in Amsterdam, een busje huren in Rotterdam, een busje huren in Den Haag of bijvoorbeeld een busje huren in Utrecht. Vaak zijn ook bestelbussen te huur.