Rent a car in your neighborhood

Affordable car sharing
All-risk insurance & 24/7 breakdown assistance
Easily open cars with our app
BCorp
Car rental insured by

A selection of the 13,000+ cars on SnappCar

In the past 10 years we:

Prevented the production of

129 309

new cars

Prevented the release of

1 739 642

tons of CO2

Freed up

84 727

parking spots

Promoted

353 274

unique social interactions

Real experiences

Great story, but you'd probably prefer to hear from people who already use SnappCar!

"Snelle afhandeling, flexibel en vriendelijk. Gaat allemaal erg makkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast is Mathilde betrouwbaar en komt de afspraken na. Top!"

Jeroen rented the Mitsubishi from Mathilde

In the news

Voordelig auto huren

Wist je dat er in Nederland 8 miljoen auto's gemiddeld 23 uur per dag stilstaan? Door te huren en verhuren via de deeleconomie probeert SnappCar dat probleem op te lossen. Via SnappCar kun je voordelig een auto huren van particulieren bij jou in de buurt. Weet jij hoe SnappCar werkt?

Carsharing en auto delen

Autodelen wordt vaak carsharing genoemd. Door je auto te delen en te huren van andere particulieren bij jou in de buurt zorg je ervoor dat we beter omgaan met het bezit van auto's. SnappCar streeft naar 5 van de 10 auto's van de weg. Met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg. Hoe meer auto's we met elkaar delen, hoe minder auto's we in totaal nodig hebben.

Auto verhuren en autodelen

Je autokosten terugverdienen en minder verspillen? Verhuur je auto via SnappCar en doe mee met auto delen. Goed voor het milieu en een duurzamere samenleving. Via SnappCar Keyless verhuur je jouw auto nog gemakkelijker, dit is onze techniek voor sleutelloos verhuren. Je kunt je eigen auto verhuren via SnappCar.

Deelauto huren

Het huren van een deelauto bij SnappCar is vaak voordeliger dan bij traditionele verhuurbedrijven. Wil jij een auto huren in Amsterdam, een auto huren in Rotterdam, een auto huren in Den Haag of een auto huren in Utrecht? Bekijk daarnaast ook ons leuke aanbod aan cabrio's te huur, Tesla's te huur of ga bijvoorbeeld een oldtimer huren van een privé verhuurder.

Busje huren

Auto's huren kun je voordelig doen via SnappCar. Maar wist je dat je ook voordelig en particulier busjes kunt huren? Je kunt eenvoudig een busje huren in Amsterdam, een busje huren in Rotterdam, een busje huren in Den Haag of bijvoorbeeld een busje huren in Utrecht. Vaak zijn ook bestelbussen te huur.